Thema: Het gezicht van NAH

Na de aftrap in november 2023 van het NAH netwerk Wijk bij Duurstede is het dan zover. De eerste bijeenkomst voor lotgenoten en mantelzorgers van mensen met NAH.

Wat gaan we deze avond doen?
De gevolgen van NAH kunnen heel verschillend zijn. Tijdens de bijeenkomst zullen Leonie en Jos vertellen over welke gevolgen NAH voor hen heeft. Mantelzorger Laurens deelt zijn ervaringen. De ervaringen zullen stof geven om meer met elkaar in gesprek te gaan. Samen te delen en wellicht ook van elkaar te leren. Hierbij zullen we de groep opsplitsen in een groep waar lotgenoten met elkaar in gesprek gaan en een groep voor mantelzorgers van mensen met NAH. Consulent mantelzorg, Karen Spierenburg en een lid van het netwerk NAH Wijk bij Duurstede zullen deze avond begeleiden.

Deze avond is zowel voor lotgenoten als mantelzorgers bedoeld. Mocht het zo zijn dat u bijvoorbeeld als mantelzorger interesse heeft om deel te nemen, maar de persoon met NAH waar u voor zorgt wil of kan niet naar de bijeenkomst, U bent ook “alleen” welkom. Dit geldt natuurlijk ook voor mensen met NAH waarvan de mantelzorger niet kan/wil komen.

Tijd : 19.00-20.30 uur, inloop vanaf 18:45 uur
Locatie: Stichting Binding
Steenstraat 14A, Wijk bij Duurstede

Aanmelden mag, hoeft niet: mantelzorg@stichting-binding.nl of bel naar 0343-473070